2012 m. spalio 24 d., trečiadienis

Mano spalis arba odė pagyroms





   Spalis man visada kitoks. Raudonai geltoni medžių lapai, aitrus lapkričio kvapas ir televizijos bokštas paskendęs debesy. Tas vaivorykštės spalvų žolės kilimas už lango dar džiugina akis ir saulei išlindus kviečia į lauką rinkti vėjo blaškomų ryškiaspalvių lapų.

  Trečioji-ketvirtoji spalio savaitė pilna progų: paminėjome 8-ąsias draugystės metines, šiandien vakare romantiškai vakarieniausime (tikiuosi, vaikams nepablogės ir galėsime trumpam pabėgti) mano gimtadienio proga, o, prieš išauštant šeštadienio rytui, ieškosiu gimtadienio dovanos vyrui.

  Gimtadienis po 30-ies linkęs labai greit vėl ir vėl ateiti, bet man - tai smagus laikas - kažko naujo pradžia, ar bent jau proga romantiškam vakarui, ar taurei vyno su draugais. Jei pasiseks - apsikabinsime seniai matytus draugus šį šeštadienį, jei ne - nukelsime ir vis tiek bus proga pasimatyti.

  Vakar pirmą kartą dariau ypač skanų itališką Panna cotta desertą, prie pusryčių jau ragavau - dieviškas skonis! Ačiū Ievai už receptą ir galimybę šį tortą paragaut svečiuose.


  Beje, jei siųsite linkėjimus - linkėkite, kad vaikai būtų sveikesni, ačiū! :)







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą