2013 m. gruodžio 31 d., antradienis

Nauji metai, nauji tikslai, svajonės ir nauja laimė


Šaltinis: Funwallz.com 

     
         "Karys <...> didžiai laimingas, jis neabejoja savo nepriekaištingumo dvasia ir puikiai žino, kad toks yra. Kario džiugesys kyla iš susitaikymo su savo likimu ir teisingo savo ateities įvertinimo" (Castaneda, 2008).

     Tamsus apniukęs rytas nuspalvina žalią gruodžio žolę. Vaikų juokas palydi senus, nepaprastus metus. Sunkūs ir turtingi metai praėjo - su kelionėmis (Italija, Belgija), sunkiai įveikiamais mokslo iššūkiais (pagaliau nebe studentė!), su grįžimu į darbą ir darželio adaptacija su puokšte jo privalumų ir trūkumų, su daug daug meilingų apsikabinimų ir skardaus juoko, su pirmaisiais pasakojimais, eilėraščiais, dainom, vaidinimais... Vaikų irkluojamas piratų laivas plaukia pirmyn. Pasroviui, prieš srovę. Pirmyn. O norai, kokie dideli!

       "Ketinimas nėra nei mintis, nei objektas, nei noras. Ketinimas yra tai, kas padeda laimėti mūšį net tada, kai jis pagal visus apskaičiavimus turi būti pralaimėtas. Ketinimas daro karį nepažeidžiamą. Jis gali eiti kiaurai sienas, per visas erdves, į begalybę" (cit. iš ten pat).
       

 Linkiu Naujaisiais 2014-aisiais išlikti savimi, vertinti save, kad ir kas nutiktų, turėti ketinimus, įgyvendinti planus, svajones - eiti į visas erdves ir nepeikti likimo, o džiaugtis šia diena ir jos mažais ir dideliais netikėtumais!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą