2012 m. rugsėjo 18 d., antradienis

Kaip Benukas savo angelą surado


2012-09-08, Pasiruošimas šventei

  Na štai, gal kiek vėlokai, bet jau įsikraustėm, apsimėtėm, tai prisėdau brūkštelėti ir prisiminti gražiąją rugsėjo 8-ąją, Benuko krikštynų dieną. 

  Po itin lietingo penktadienio vakaro, pirmo naujam bute, išaušo kukliai saulėtas jaukaus šeštadienio rytas. Rytas buvo Mano - jaučiausi laabai graži :) , ir namiškiams paėmusi picą pietums, grįžau ruošti ir puošti šeimynos, kuri netruko atsikelti po pietų miego. Ceremonija Bernardinų koplytėlėje kaip visad (mums jau trečiajį kartą) betarpiška ir ypatinga, tokia... su juntamu angelo sparnu. Gerą nuotaiką palaikė ir kunigas supainiojęs tuos, kuriuos turi krikštyti, sako, "o tai kur antras vaikas?" Bet mes krikštyjome tik vieną :) Joris jau turėjo savo krikštynas, kai buvo savaite vyresnis nei per savąsias buvo Benas, todėl ir rūbeliai tiko tie patys (prisimenant Jorio šventę, Anos foto čia).

  Fotosesija Užupyje praėjo šauniai, neįtikėtina, kiek sutikome vestuvininkų, o vasara lyg baigės. Vakarienė Belmonte priminė, kas šventės kaltininkas - vaikų kampelyje vaikai dūko kaip pašėlę.


2012-09-08, Bernardinų bažnyčios koplytėlėje

  Esu dėkinga krikštatėviams, kurie labai pasistengė mūsų mažai šventei suteikti daugiau šilumos ir jaukumo - klausėmės pasakos, gavom balionų, kėlėm taures šampano, ragavom fantastišką tortą, bandėme paleisti dangaus žibintą... Buvo puiku, kad mūsų šeimą, jau ne pirmą kartą, galėjo fotografuoti Ana, tiesiog žinojau, kad nuotraukos bus vertos dėmesio (nekantrauju pamatyt visas foto :)! Gera, kad šventėje galėjo dalyvauti mano močiutė ir labai labai geros draugės šeimyna (ačiū, kad nepatingėjot atvežt vežimą! :). Širdy taip šilta. Lyg sėdėčiau po saule.
 

2012-09-08, Užupio Respublika



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą